Keşif Kurumsal

Hakkımızda


Hakkımızda

Keşif Yapım Mekan Menajerliği yapan bir yapım şirketidir. 

Türkiyenin dört bir yanda sahip olduğunuz tüm mekanlar için sizlerle görüşüp, mekanlarınızın resmini çekip, mekanınızda çekim yapılabilinmesi için sizin verdiğiniz gün ve saat müsaitliğine göre, sizinle belirlenen günlük kira bedeli doğrultusunda sinema ve tv sektörünün tüm yönetmen ve yapım şirketlerine mekanın sunumu yapılır. Bu sayede mekanların çekimlere uygun zamanlarında mekana ekstra bir gelir sağlanıp, aynı zamanda mekanın popülerliği arttırılır. Böylece sinema ve televizyon sektörünün farklı mekanlarda çekim yapabilme lüksüne erişebilmesini sağlamaktır.

Keşif Yapım  mekanlarınızı yapım şirketlerinden kendisine gelen mekan çekim taleplerini sizlerle başta görüştüğü müsaitlik ve fiyat uygunluğuna bağlı kalarak sizin adınıza değerlendirir, mekanda çekim yapılmasını sizin adınıza organize eder. Mekan maddi ve manevi olarak yapım şirketinin projesinin uygunluğunluğuna bağlı kalarak seçtirildikten sonra çekim günü çekim ekibi mekanda karşılanır ve gün boyu çekim esnasında takibi sağlanır.  Mekanda çekim öncesi teknik araçların yerleşiminden,  ekibin yemek yiyeceği alana dek her türlü türlü konuda mekana zarar gelmeyecek şekilde ekibe kolaylık ve mekanında zarar görmemesi sağlanır. Mekanda çekim esnasında herhangi bir hasar veya zarar durumunda anında hasarın resmi çekilerek tespiti yapılır ve yapım şirketi tarafından ya tamiri ya da maddi tazmini fatura edilerek sağlanır.

Yapım şirketi tarafından yönetmenin ön elemesinden geçer mekan çekim yapılması talebi ile Keşif    Yapımı arar. Keşif Yapım ise mekan sahibini arayarak çekim yapacak proje şirketi, proje içeriği ve süre ile ilgili bilgi vererek mekanın son müsaitliğini ve onayını alır ve çekim şirketine bilgisi verilir. Mekanın çekim yapılan gün çekim bedeli mekan sahibine ödemesi gerçekleştirilirken, mekanın temizlik ve gerekiyorsa da elektrik ücretinin mekana ödemesi yapılır. 

Keşif Yapım sizlerle bu yol arkadaşlığına başladığında süreklilik ve sadakat ilkelerini dikkate alır. Zaman içerisinde mekan tüm sinema ve televizyon sektörü tarafından tanınırken haklarınızın tüm detayları ile korunması adına emek verir. Mekanda herhangi bir dekorsal değişiklik olduğunda mekan sahibi bunu Keşif Yapıma bildirerek mekana ait fotoğrafların güncellenmesi sağlar. Sözleşme süresi boyunca mekan tüm şart ve imkanları ile tanıtılır ve sıklıkla çekim yapılması adına emek verilir.  Mekanı direkt arayıp Keşif Yapımın bilgisi dışında çekim yaptırılmamalıdır. Bu tür bir eylemde bulunan Mekan sahibi ile sözleşme iptal edilir.